Food by Four | Indonesisch stoofpotje
50875
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-50875,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor-ver-2.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Indonesisch stoofpotje

Food by Four - Indonesisch stoofpotje - Rendang

Heerlijke rendang van blokjes malse doorregen runderlapjes in een lekkere saus. Het vlees is heerlijk zacht en vol van smaak. 

· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·
• Geen E-nummers
• Sous-vide gegaard
Ingrediënten:  69% rundvlees, water, maïszetmeel, aardappelzetmeel, specerijen, zout, suiker, knoflook, gistextract, natuurlijk aroma, zonnebloemolie
Voedingswaarde
100 g
150 g*
RI %
RI**
Energie: Kcal
107
161
8,0%
2000
Energie: Kj
449
674
8,0%
8400
Vetten
2,2
3,3
4,7%
70 g
– waarvan verzadigde vetzuren
1,0
1,5
7,5%
20 g
Koolhydraten
5,4
8,1
3,1%
260 g
– waarvan suikers
0,9
1,4
1,5%
90 g
Eiwitten
15,4
23,1
46,2%
50 g
Zout
0,97
1,46
24,3%
6 g
*   150 gram is de gemiddelde hoeveelheid voor 1 persoon
**Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)