Kip Curry van kipdijvlees met met de heerlijke Curry Madras-smaak, zonder dat deze te overdreven scherp is. Kipdijvlees komt van de kippenpoot, zonder bot. Omdat het een natuurproduct is, kan het voorkomen dat er nog een stukje kraakbeen in het vlees aanwezig is.
Voedingswaarde |
100 g |
150 g* |
RI % |
RI** |
Energie: Kcal |
163 |
245 |
12,2% |
2000 |
Energie: Kj |
685 |
1027 |
12,2% |
8400 |
Vetten |
7,5 |
11,2 |
16,0% |
70 g |
– waarvan verzadigde vetzuren |
2,0 |
3,0 |
15,2% |
20 g |
Koolhydraten |
5,2 |
7,8 |
3,0% |
260 g |
– waarvan suikers |
1,1 |
1,7 |
1,9% |
90 g |
Eiwitten |
17,5 |
26,3 |
52,5% |
50 g |
Zout |
1,49 |
2,23 |
37,1% |
6 g |