Food by Four | Klanten aan het woord
50612
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-50612,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor-ver-2.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
food by four - the sous-vide company - sukadelap

Wat vinden consumenten van onze producten?

We krijgen regelmatig spontane reacties van consumenten op onze producten. Dat is fijn, want we vinden het belangrijk om te weten wat de consument van onze producten vindt. Hieronder een greep uit de diverse reacties.

Vandaag het draadjesvlees geprobeerd. Zeker voor herhaling vatbaar. Heerlijk mals vlees, lekker van smaak en lekkere jus. H vd W

Beste mensen van Food by Four. Ik ben zeer blij met jullie produkten!  E.

Beste, Laatst heb ik er voor gekozen het vlees in een pannetje op warmen. Het vlees was erg goed! omdat ik er twee dagen mee doe heb ik er vandaag een klontje boter bij gedaan. Volgende keer probeer ik het in de magnetron. Met vriendelijke groet, M.S.

Net jullie Hacheevlees gegeten. Heerlijk draadvlezig, mooie grote stukken, lekker stoofvlees, lekkere saus! P. H.

Draadjesvlees gekocht en de zelfde dag opgegeten heb er zeer van genoten helemaal SUPER-PERFECT, ik geef jullie 10 PUNTEN en ik zal het door vertellen. GROETJES D.dV.

Heb zojuist sucadelap gegeten Heerlijk! 5 sterren. HpH

Goedenavond, Hedenavond mochten wij het genoegen smaken om draadjesvlees van uw bedrijf te mogen eten. Het was verrukkelijk. Helaas is mijn vrouw vergeten waar ze het gekocht heeft. Kunt u mij wellicht een aantal verkooppunten doen toekomen? Alvast hartelijk dank, Met vriendelijke groet, A.Z.

Aangenaam verrast door een lekkere smaakvolle sukadelap. LvdL

Goede kwaliteit en smakelijk, stokbroodje er bij en klaar. JW-A

Deze zomer heb ik deze producten gekocht tijdens onze vakantie, maar ik weet niet meer waar. Tijdens de vakantie is dit een ideaal product, heb ik gemerkt. Waar en in welke winkel is het te koop? Het smaakt prima en is goed verzorgd. Mevr. O.J.

Lekker vlees met ouderwetse smaak zonder troep. JW

Goede morgen, ik heb de sucadelappen gekocht bij de Jumbo en vandaag geproefd.  Mijn complimenten voor de structuur van het vlees. Die is super zacht. Met vriendelijke groeten R.D.

Vandaag, Uw ambachtelijk bereide en goed uitziende sucade-lap gekocht en vanavond op tafel gezet en geconsumeerd. In 1 woord FANTASTISCH. Wat een heerlijk stuk vlees, goed gegaard, heerlijk mals. Ook mijn disgenoten hebben gesmuld . Veel lof voor U en Uw bereiders. Uw product zullen wij dan ook bij onze familie en vrienden van harte aanbevelen. Onze koop is beslist voor herhaling vatbaar.

Nogmaals petje af voor Uw product. Food by four is voor ons een eye-opener geworden, die we nog vaak zullen ontmoeten in de supermarkt. Vriendelijk groetend, fam. W.vd L

Sucadelappen zijn mijn favoriet: en in heet water opwarmen, echt  super! Ga zo door en ik hoop dat uw producten snel in meer supermarkten verkrijgbaar zijn!  Sjappoo! P.L.