1. Pel de uien, snipper deze
2. Snij de champignons in 4 delen van de hoed naar de steeltjes
3. Pel de knoflook en snij deze fijn (knoflook niet persen aub).
4. Verhit een braadpan en doe de spekjes erin, zonder boter of olijfolie (vaak komt er veel vocht uit de spekjes. Laat het vocht verdampen en bak de spekjes krokant. Haal ze uit de pan
5. Laat het spekvet in de pan en voeg de boter toe. Laten smelten
6. Bak de uien en de knoflook gedurende vijf minuten zachtjes aan.
7. Voeg de tomatenpuree, champignons, zilveruitjes toe en bak dit 3 minuten mee
8. Voeg nu de bloem toe en blijf gedurende 1 a 2 minuten goed roeren
9. Haal de Boeuf Stroganoff uit de verpakking in voeg toe aan het mengsel in de pan. Het vuur mag nu hoog op
10. Voeg ook de rode wijn en de bouillon toe.
11. Houd het vuur voorlopig nog even hoog, tot alles begint te koken.
12. Niet vergeten af en toe te roeren en ook het product op de bodem goed mee roeren
13. Als alles goed op temperatuur is, nog 3 minuutjes op een zacht vuurtje door laten pruttelen
14. Als de saus te dik of te weinig is, kan je al roerend altijd een beetje wijn, bouillon of water toevoegen.
Lekker bij een stampot of met ovenfrietjes