Food by Four | Sukadelap, het bekende stukje vlees
50468
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-50468,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor-ver-2.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
food by four - the sous-vide company - sukadelap

Sukadelap

food by four - the sous vide company - sukadelap

Sukadelap wordt gesneden van de schouder. Er loopt een peesje door het vlees. Daaraan ontleent de sukadelap zijn naam en zijn specifieke smaak en structuur. Het peesje lijkt na bereiding op sukade en bepaalt mede de smaak en malsheid van het vlees.food by four - the sous vide company - rozemarijn

· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·
• Geen E-nummers
• Sous-vide gegaard
Ingrediënten: 75% rundvlees, water, maiszetmeel, aardappelzetmeel, zout, tomaat, suiker, ui, gistextract, specerijen, natuurlijk aroma, chicorei extract, gerookte paprika, kruiden, specerijenextract
Voedingswaarde
100 g
150 g*
RI %
RI**
Energie: Kcal
112
168
8,4%
2000
Energie: Kj
472
708
8,4%
8400
Vetten
2,3
3,5
4,9%
70 g
– waarvan verzadigde vetzuren
1,2
1,8
9,0%
20 g
Koolhydraten
4,7
7,1
2,7%
260 g
– waarvan suikers
0,8
1,2
1,3%
90 g
Eiwitten
16,8
25,2
50,4%
50 g
Zout
1,0
1,50
25,0%
6 g
*   150 gram is de gemiddelde hoeveelheid voor 1 persoon
**Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
food by four - the sous vide company - sukadelap